Een frisse duik in de toekomst: Stef van den Berg treedt toe als vennoot bij Leo Linders Zwembaden

WLeo Linders Sten van den Bergij zijn trots te melden dat we een uitbreiding binnen de directie verwelkomen. Onlangs is de 26-jarige Stef van den Berg toegetreden als vennoot binnen het bedrijf.

Leo Linders Zwembaden, een gevestigde naam in de regio als het gaat om het bouwen en onderhouden van zwembaden, verwelkomt Stef van den Berg met open armen als nieuwe vennoot. Als eigenaar van het bedrijf kijkt Leo Linders vol enthousiasme naar de toekomst: “Met de toetreding van Stef verzekeren we niet alleen de continuïteit van ons bedrijf, maar voegen we ook een frisse blik toe die ons helpt om vooruit te blijven gaan zodat we onze positie in de regio verder kunnen versterken. Zijn passie voor het vak en diepgaande kennis van de branche maken hem de perfecte aanvulling op ons team.”

Van monteur tot vennoot

De reis van Stef bij Leo Linders Zwembaden begon zes jaar geleden bescheiden, maar groeide snel uit tot een cruciaal onderdeel van het bedrijf. In 2018, begon Stef als monteur, één dag per week. Maar al snel bleek zijn passie en interesse in het bedrijf verder te reiken. Binnen de kortste keren werd één dag al gauw twee of drie dagen en bleef hij steeds verder betrokken bij verschillende projecten.

Met zijn nieuwe rol als vennoot kijkt Stef vol vertrouwen naar de toekomst en de groeiende vraag: “Een zwembad is niet langer slechts een luxe, maar een integraal onderdeel van de thuisbeleving. Het biedt niet alleen speelplezier en ontspanning, maar ook een echte meerwaarde aan de tuin.”

Klaar voor de toekomst 

Stef is zich bewust van de veranderende behoeften van klanten en de veranderingen binnen de zwembadbouw: “De toekomst van zwembadbouw is veelbelovend. Terwijl de tuin voor mensen een steeds prominentere plaats inneemt als de ultieme ontspanningsplek, verandert ook de wereld van zwembadbouw. Er is een groeiende focus op energiezuinige en milieuvriendelijke technieken, zoals energiezuinige warmtepompen, zo min mogelijk chloor en ledverlichting. Deze zijn niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.”

Stef erkent hiermee het belang van deze ontwikkelingen en is vastbesloten om het bedrijf verder te positioneren als een toonaangevende speler in het aanbieden van deze moderne zwembadoplossingen. “Ik ben enthousiast over de kans om samen met Leo en Irene het bedrijf verder te ontwikkelen, zodat we onze klanten ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van de hoogste standaard en persoonlijke service.” vult hij aan.

Vakmanschap, sinds 2016

Leo Linders, die al sinds 2003 actief is in de sector, heeft in 2016 – samen met partner Irene – de stap naar zelfstandigheid gezet met de oprichting van Leo Linders Zwembaden. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een toonaangevende speler in regio en met de toetreding van Stef van den Berg als vennoot gaat Leo Linders Zwembaden een veelbelovende toekomst tegemoet.

  • Home > Blog