Over ons

Jarenlange ervaring op het gebied van zwembadbouw
square-1
JARENLANGE ERVARING

Met vele jaren ervaring op zak binnen diverse organisaties op het gebied van zwembaden en zwembad toebehoren is eigenaar Leo Linders in 2016 gestart met Leo Linders Zwembaden.

VAKMANSCHAP

Of het nu om (bouwkundige) zwembaden gaat, de bijbehorende installaties of het juiste onderhoud van uw zwembad. Wij zijn sterk in ons vak: Van aanleg tot onderhoud en renovatie, u hebt één aanspreekpunt voor watervakmanschap.

KORTE LIJNEN

Wij zijn een kleine organisatie met grote deskundigheid en korte lijnen. Snel, flexibel en direct contact. Daar staan wij voor!

Vertrouw op jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap

Leo Linders Zwembaden is opgericht door Leo Linders. In 2016 zijn wij gestart om zwembaden te realiseren die passen binnen nagenoeg ieders budget. 

Met vele jaren ervaring op zak binnen diverse organisaties op het gebied van zwembaden en zwembad toebehoren, nam Leo Linders in 2016 de stap naar volledige zelfstandigheid.

De kleinschaligheid van onze onderneming en een persoonlijke werkwijze is onze kracht. Wij werken namelijk direct samen met u, als klant, om op deze manier onze kennis en ervaring over te brengen. Daar profiteert u van tijdens de tariefbepaling, maar ook tijdens de nazorg en de begeleiding wanneer het zwembad is gerealiseerd.

Wij werken vanuit Stevensbeek (Noord-Brabant), en zijn vooral actief binnen de provincies Noord Brabant, Limburg en Gelderland maar uiteraard ook in de rest van Nederland (en Belgie). Op deze manier kunnen wij al onze klanten snel bedienen en wordt de persoonlijke betrokkenheid gewaarborgd.

demo-attachment-45-Group-622
background-1