IMG_2447
square-1

Deze zomer nog zwemmen in je tuin?

Mijn naam is Leo Linders en ik ben met vele jaren ervaring uw specialist voor het plaatsen van een nieuw zwembad. 

Wij plaatsen bouwkundige zwembaden en PP zwembaden. Uiteraard ook mogelijk met een zwembadoverkapping. Als u uw zwembad overkapt kunt u het gehele jaar door genieten van uw nieuwe zwembad.

Wat kost een zwembad?

Vul uw wensen in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat. Wij maken zwembaden voor ieder budget en tegen scherpe kosten, dus ook voor die van u! Zo weet u direct waar u aan toe bent. Het invullen kost je slechts 2 minuten en binnen 48 uur kunt u al een offerte op maat ontvangen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Met vele jaren ervaring op zak binnen diverse organisaties op het gebied van zwembaden en zwembad toebehoren, nam Leo Linders in 2016 de stap naar volledige zelfstandigheid.

Persoonlijk en korte lijntjes

De kleinschaligheid van onze onderneming en een persoonlijke werkwijze is onze kracht. Wij werken namelijk direct samen met u, als klant, om op deze manier onze kennis en ervaring over te brengen. Daar profiteert u van tijdens de tariefbepaling, maar ook tijdens de nazorg en de begeleiding wanneer het zwembad is gerealiseerd.

Lokale zwembadbouwer

Wij zijn gevestigd in Stevensbeek. Ideaal middenin de regio Nijmegen, Den Bosch ('s Hertogenbosch), Eindhoven en Roermond. Op deze manier kunnen wij al onze klanten snel bedienen en wordt de persoonlijke betrokkenheid gewaarborgd.

Tot snel! 

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

  Locatie zwembad*


  Type zwembad


  Inclusief zwembadoverkapping?

  Hoe groot moet het zwembad zijn?


  Uw gegevens


  Deze zwembaden hebben wij eerder geplaatst

  De persoonlijke
  zwembadbouwer

  gewoon bij u in de buurt!

  Wij staan voor altijd persoonlijk contact met onze klanten. Korte lijntjes en snel schakelen dat is wat wij nastreven. Doordat wij werkzaam zijn in de regio Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Roermond is de afstand letterlijk en figuurlijk kort. Wat voordelen heeft in het gehele proces. 

  Wij bouwen niet alleen zwembaden, ook voor renovatie van uw huidig zwembad of het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht. Liever zelf bouwen? Ook dan bieden wij maatwerk oplossingen. Informeer gerust hiernaar. 

  Van aanleg tot renovatie tot onderhoud

  wij staan voor u klaar

  Deze zomer nog zwemmen in uw eigen zwembad?

  maak deze droom werkelijkheid!

  Een zwembad aanleggen is een droom van veel mensen. In de tuin of juist binnen. Leo Linders Zwembaden helpt u. Wilt u deze zomer nog genieten van een zwembad in uw tuin? Dat kan! Wij kunnen snel schakelen en binnen een korte tijdsbestek al plaatsen. Maak deze zomer al onvergetelijk met een plons in je eigen zwembad.