Bouwkundig zwembad

All the way in vorm en formaat

Wilt u recreatief of sportief zwemmen, voor verbetering van uw gezondheid of gewoon voor het plezier van uzelf, familie en vrienden? Of gaat u voor de combinatie? Wij realiseren diverse soorten zwembaden. Samen met u komen we tot het droombad!

Als u een binnen of buitenzwembad wilt aanleggen dan zult een aantal keuzes moeten maken. Het belangrijkste is om te bepalen welk type zwembad het meest geschikt is voor u en uw omgeving. Ieder type heeft zo zijn eigen karakter.

  • Bouwkundig zwembad betegeld (binnen)
  • Bouwkundig folie zwembad
  • Skimmer zwembad
  • Overloop zwembad

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en budget! Neem daarvoor contact met ons op.

Wat kost een bouwkundig zwembad?

Weten wat uw toekomstig bouwkundig zwembad kost? Bereken hier direct uw indicatieprijs!

Voorbeelden bouwkundige zwembaden

Alles over bouwkundige zwembaden

Zwembaden zijn de perfecte toevoeging aan elk huis dat voldoende ruimte heeft om er een te plaatsen. Of het nu gaat om een bouwkundig of een polypropyleen zwembad, er is altijd een optie die past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.
Hier willen we je graag meer vertellen over bouwkundige zwembaden en waarom dit type zwembad de beste optie kan zijn voor uw huis.

Als u overweegt om een zwembad te laten plaatsen in uw achtertuin, dan is een bouwkundig zwembad een uitstekende keuze. Bouwkundige zwembaden worden op maat gemaakt en zijn daardoor volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar een standaard rechthoekig zwembad, of juist iets dat meer opvalt, alles is mogelijk.

Naadloze integratie in uw tuin

Een ander voordeel van bouwkundige zwembaden is dat ze volledig geïntegreerd kunnen worden in uw tuin. U kunt het zwembad ontwerpen op basis van uw tuin, in plaats van andersom. Op deze manier creëert u een naadloze overgang tussen het zwembad en uw tuin, wat zorgt voor een prachtig en harmonieus geheel.

Duurzaam zwemmen

Bouwkundige zwembaden zijn ook duurzaam en gaan vele jaren mee. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gebouwd door een team van ervaren professionals, waardoor u gegarandeerd bent van een zwembad van topkwaliteit. Daarnaast bieden bouwkundige zwembaden ook meer opties voor wat betreft de afwerking van het zwembad. U kunt kiezen voor tegels, mozaïek, natuursteen, en nog veel meer.

Volledig op maat te realiseren

Als u op zoek bent naar een zwembad dat niet alleen mooi is, maar ook volledig op maat gemaakt kan worden, dan is een bouwkundig zwembad de juiste keuze voor u. Laat uw zwembad ontwerpen door professionals en geniet van een zwembad dat perfect past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Voor meer informatie over bouwkundige zwembaden en de mogelijkheden die ze bieden neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een gratis offerte aan waarbij je binnen een paar uur weet wat de kosten voor u kunnen zijn. We helpen u graag verder!